Over Bolaan

Bolaan is het Thaise woord voor ‘origineel’ of ‘authentiek’. We gaan uit van de cultuur en eetgewoonten in Thailand zoals deze in de loop der eeuwen ontstaan is. Daarbij omarmen we traditionele methoden en gerechten terwijl we openstaan voor moderne invloeden en de wereldkeuken. De Thaise keuken is van oudsher een samensmelting van internationale invloeden, deze rijkdom is zichtbaar in ons assortiment.

 

Bolaan bestaat sinds 2016, en is begonnen als importeur van Thaise koffie en thee. Vanwege de vraag naar een laagdrempelige en leuke manier om authentiek Thaise producten te kopen zijn we in 2020 overgeschakeld naar een webshop met de beste en meest populaire producten uit Thailand. Wij zijn geen standaard Toko, hier vind je alleen de merken en ingrediënten die in Thailand gebruikt worden om al die heerlijke gerechten te bereiden.

 

Naast Thaise thuiskoks en restaurants leveren we uiteraard ook aan iedereen in Nederland die graag Thais wil koken. Naast het vaste assortiment hebben we regelmatig speciale producten die slechts tijdelijk leverbaar zijn. Houd Bolaan.nl dus goed in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief. Daarin houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, praktische tips en ‘geheime’ acties voor onze fans en volgers!

 

Wie zijn wij?

In ons team vind je zowel Thaise als Nederlandse medewerkers. We werken daarnaast samen met diverse leveranciers en specialisten op het gebied van authentieke producten uit Thailand. De eigenaar van Bolaan is Chanida Taree. Geboren in Chiang Mai, Thailand en nu woonachtig in Eindhoven, Nederland, heeft ze een brug gebouwd tussen twee culturen.